torstai 11. marraskuuta 2010

Pooki täysikäiseksi vuonna 2004!

Pookista löytyy aina syy juhlaan ja vuonna 2004 juhlittiinkin täysikäiseksi kasvamista eli Pookin 18-vuotissyntymäpäiviä!
Juhlahumua riitti tuolloin tammikuussa koko viikon ajan. Reijo kertoi tuolloin, että ravintoloitsijan työ on monipuolista ja kahta samanlaista työpäivää ei ole tullut vastaan. Luulen, että Reijo on yhä samaa mieltä.

Pookin synttäriviikolla menusta löytyi varsinainen talvierikoisuus, kun juhlakansalle haluttiin tarjota myös madetta. Madetta tarjottiinkin sitten monessa eri muodossa. Oli madekeittoa, mateen maksaa ja paistettua madetta mangosinappikastikkeella!

(Lähde: Aluesanomat 1. tammikuuta 2004)


Helmikuussa 2004 Pookista riennettiinkin jo Venemessuille!
Niin kuin Reijo kuvaili, monipuoliset on ravintoloitsija tehtävät. Helmikuussa 2004 Venemessut järjestettiin Helsingissä ja Pooki oli mukana tarjoamassa herkkuja lehdistölle. Tarjoilusta vastasi tuolloin aina Skärgårdssmak ja tuona vuonna tilaisuutta tarjottiin Pookille.

En epäile hetkeäkään, etteivätkö herkut olisi lehdistölle maistuneet. Menuun kuului muun muassa lohileipiä, yrttimarinoituja silakoita, savulohiterriiniä, siitakepikkelsiä, ahvensalaattia ja ties vaikka mitä! Kenen alkoi tehdä mieli? Minun ainakin :)

(Lähde: Uudenkaupungin Sanomat 17. helmikuuta)

Muistakaahan tulla tarkistamaan Pookin nykyiset herkut! Tutusta Gasthaus Pookin Ala Carte listaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti