perjantai 10. joulukuuta 2010

"Majatalon isännän elämäntehtävä on tuottaa toisille makunautintoja"

Näin kuului otsikko Vakka-Suomen Sanomissa 17. elokuuta 2001. Lehdessä haastateltiin tuolloin viisikymppistä Simo Reijonsaarta.

Simo kuvaili tuolloin majataloa hänen elämäntehtäväkseen, jossa hän on kiinni 24/7. Eipä ole tainnut meno paljon tuosta muuttua. Simo on jaksanut työssään, koska hän nauttii siitä. Tiesittekö muuten, että alun perin idea Gasthaus Pookin hankkimisesta oli Kaijan? Vakka-Suomen Sanomissa kerrotaan, kuinka Simon suostuttelu vei peräti 10 kymmenen vuotta, ennen kuin ravintola hankittiin omaksi.

Simo muisteli lehtiartikkelissa aikoja, jolloin he aloittivat pyörittämään ravintolaa. Tuntui, ettei kukaan Uusikaupunkilainen käynyt ravintoloissa syömässä ja syy siihen oli Simon mielestä selvä. Kaupungissa ei aikaisemmin ollut ravintolaa, johon olisi houkuteltu herkullisella ruualla. No, nyt me kaikki olemme jo onneksi tottuneet vierailemaan Gasthaus Pookissa.

Simo kertoi vielä lehtiartikkelissa kauniisti: "Meidän tulevaisuuden unelmat ovat sellaisia, että ne vaativat aina toteutuakseen asiakkaan."

(Lähde: Vakka-Suomen Sanomat 17.8.2001)

Tervetuloa Gasthaus Pookiin herkuttelemaan!